Volver a Portada
N 18 - Enero 2007
[ISSN 1886-2713]

Bienvenida

 

Benvinguts, internautes!

Sou a Món Guanxe (Mundo Guanche), una publicació digital dedicada íntegrament als antics habitants de les Illes Canàries. Va néixer el juny de 2005, de forma lliure i independent, i es manté gràcies a les aportacions desinteressades dels seus col·laboradors, sense cap tipus de tutela institucional.

El principal objectiu dels que la fem és crear una revista que pugui llegir qualsevol sense necessitat d'enfadar-se. Pretenem informar i entretenir al marge de parcialitats polítiques, ideològiques o acadèmiques. Creiem que la cultura no ha de ser una arma llancívola, sinó que ha de servir per conrear una consciència racional i democràtica, a partir d'una identitat pròpia però no tancada.

Perseguim una comunitat heterogènia de lectors que comparteixin uns coneixements objectius sobre el passat de l'Arxipèlag, perquè després, si ho desitgen, puguin desenvolupar-los segons les seves conviccions, interessos o necessitats. Si ho aconseguim, l'objectiu de Món Guanxe s'haurà complert.

Si esteu interessats en col·laborar amb el nostre projecte, no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la següent adreça: info@mundoguanche.com. I si us agrada escriure i voleu redactar algun text perquè sigui publicat, consulteu el nostre Llibre d'estil i les Pautes per a la redacció dels articles.

L'Equip de Món Guanxe

* El disseny, les il·lustracions, els texts i les aplicacions multimèdia que conté aquesta revista són propietat i responsabilitat dels seus autors.


** Si desitgeu extreure, total o parcialment, qualsevol material publicat a Món Guanxe, no oblideu citar la procedència, així com enviar-nos un correu electrònic perquè tinguem constància de la seva difusió.